torstai 1. joulukuuta 2011

Yleisinfo, seuraava reissu suunnitteilla! (päivitetty 2.4.2012)

Nyt ollaan niin pitkällä, että lennot on maksettu ja auto varattu. Syyskuun 13 lennetään Lufthansan lennolla Frankfurtin kautta Miamiin. Hinta oli 645 € hengeltä. Lentoja olisi saanut 80 € halvemmallakin, mutta AA:lla on niin vanhat koneet ja lyhyt vaihtoaika Chicagossa ja yhtiö muutenkin heikossa hapessa, joten hylkäsimme sen. BA olisi tarjonnut 30 € halvemmalla Lontoon kautta, mutta Heathrow ei innostanut parin tunnin vaihtoajalla. Ei meillä Frankfurtissakaan ole kuin kaksi tuntia vaihtoaikaa, mutta luotto saksalaiseen täsmällisyyteen vei voiton tällä kertaa. Lento on sitä paitsi perillä Miamissa jo heti klo 14 jälkeen, joten pääsemme majoittumaan valoisan aikana.
Autoksi otimme tällä kertaa "premium"-luokan Mercury Grand Marquiserin tai vastaavan ja kolmen viikon hinta kaikkinensa oli Ebookersin kautta Dollar-vuokramosta tilattuna 617 €.
Nyt sitten katsellaan ensimmäisen yön majapaikkaa joko Miamista tai sen ympäristöstä.
Kerron sitten tarkemmin, kun varaus on tehty.
Majapaikkakin on varattu ja maksettu. Päädyimme Fort Lauderdaleen,noin 60 km:n päähän kentästä, Beach Resort Hotel & Suites:iin 55 € hinnalla. Paikka näyttää meille sopivalta ensimmäisen yön lepopaikaksi. ESTAt ovat voimassa ja päivitetty ja lentoyhtiön sivuilla on annettu tarvittavat lisätiedot. Kaikki on siis valmista, odotellaan vaan syksyä ja reissun alkamista.