maanantai 14. heinäkuuta 2014

Muutoksia matkaan

14.7.2014 A-luokan matka muuttuu B-luokan matkaksi. Marja ei valitettavasti (lääkärin määräys) pysty lähtemään matkalle ja jouduimme hänen osaltaan perumaan lentolipun. Uskon saavani lipun hinnan takaisin matkavakuutuksen kautta. Marja antoi luvan soittaa Aarolle ja Aaro mietti noin 5 sekuntia ja lupasi lähteä 5 viikoksi, jos käymme katsomassa Annikkia (Aaron täti) Connecticutissa. Lähdemme siis ensiksi itäkoilliseen ja Annikin vierailun jälkeen suuntaamme keskilänteen. Viidessä viikossahan ehtii melkein minne vain, joten katselemme sitten matkalla, missä kaikkialla haluamme käydä.
Minähän tilasin jo auton ja maksoin siitä 1011 €. Nyt huomasin kuitenkin, että autoa tarjotaan tällä hetkellä 990 € hintaan. Soitin siis Rentalcarsille ja he lupaustensa mukaan hyvittävät erotuksen ja pyysivät soittelemaan uudelleen, jos huomaan hinnan vielä laskevan. Ihmeellisen hienoa palvelua.
Aaro sai muuten lentolipun samaan koneeseen satasta kalliimmalla hinnalla, osti sen heti seuraavana päivänä. Nyt sitten odotellaan vain syksyn tuloa ja matkan alkua. Ei se B-luokan matkakaan pahalta tunnu!