maanantai 14. heinäkuuta 2014

Muutoksia matkaan

14.7.2014 A-luokan matka muuttuu B-luokan matkaksi. Marja ei valitettavasti (lääkärin määräys) pysty lähtemään matkalle ja jouduimme hänen osaltaan perumaan lentolipun. Uskon saavani lipun hinnan takaisin matkavakuutuksen kautta. Marja antoi luvan soittaa Aarolle ja Aaro mietti noin 5 sekuntia ja lupasi lähteä 5 viikoksi, jos käymme katsomassa Annikkia (Aaron täti) Connecticutissa. Lähdemme siis ensiksi itäkoilliseen ja Annikin vierailun jälkeen suuntaamme keskilänteen. Viidessä viikossahan ehtii melkein minne vain, joten katselemme sitten matkalla, missä kaikkialla haluamme käydä.
Minähän tilasin jo auton ja maksoin siitä 1011 €. Nyt huomasin kuitenkin, että autoa tarjotaan tällä hetkellä 990 € hintaan. Soitin siis Rentalcarsille ja he lupaustensa mukaan hyvittävät erotuksen ja pyysivät soittelemaan uudelleen, jos huomaan hinnan vielä laskevan. Ihmeellisen hienoa palvelua.
Aaro sai muuten lentolipun samaan koneeseen satasta kalliimmalla hinnalla, osti sen heti seuraavana päivänä. Nyt sitten odotellaan vain syksyn tuloa ja matkan alkua. Ei se B-luokan matkakaan pahalta tunnu!

6 kommenttia:

  1. Harmi ettei vaimo päässyt reissulle. Aiemmat reissujutut lukeneena uskon kyllä että miesporukallakin saatte hyvän reissun aikaan!
    Oon lukenut varmaan kaikki postauksesi ja ne ovat olleet sekä hyödyllisiä, että hauskasti kirjoitettuja! Kiitokset ja jatka samaan malliin!!
    Itse en ole varsinaisia road trippejä tehnyt, mitä nyt Floridassa oli vuokra-auto jolla kierreltiin Miamin ympäristöä. NYC:ssä ja Washingtonissa oltiin vuosi sitten, ja niiden välillä joukkoliikenne toimi sen verran hyvin ja edullisesti (Megabus ~$15 /suunta), ettei viitsitty autoa vuokrata.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta ja kehuista! Harmittaa tietysti, kun Marja ei päässyt mukaan, reissu kun oli hänelle räätälöity. Aaron kanssa reissusta tulee ilman muuta mahtava ja viiteen viikkoon mahtuu varmasti paljon tapahtumia, joista sitten yritän välittää tunnelmat lähes reaaliajassa tätä blogia seuraaville.

    VastaaPoista
  3. Hei, kertoisitko hieman minkälaisia viinejä teillä oli varastoituna siellä takakontissa? Kaikkein halvimmat markettiviinit eivät ilmeisesti ole aina niin onnistuneita valintoja mutta onko jotain hyviä mitä ehdottomasti kannattaisi kokeilla?
    t. Santtu

    VastaaPoista
  4. Ehdoton suosikkini niin siellä kuin täälläkin on Australialainen Yellow Tail (Shiraz) punaviini. Täällä viini maksaa kympin verran, siellä sen saa useimmiten alle 6 dollarin marketeista. Siellä tätä viiniä myös eri rypäleistä, mutta shiraz on oma suosikkini.
    Olemme tietysti kokeilleet monia muitakin merkkejä, myös paikallisia, mutta Australia - Chile-rintamalta on saatu edulliseen hintaan meidän makuumme sopivimmat viinit. Tämä arvioni koskee vain punaviinejä, kun emme juuri valkoisia juo.
    Peräkonttivaraston idea on siinä, että joissakin osavaltioissa ei viikonloppuisin ole mahdollista ostaa alkoholituotteita, ja ajatus aterian nauttimisesta motellin pihapöydän ääressä vesilasin kera pöyristyttää!

    VastaaPoista
  5. Hei Jukksa!

    Hienoa että pääset taas matkaan! Ikävää vaimosi puolesta mutta eiköhän se poikaporukallakin hoidu tuo reissu =)
    Olen lukenut kaikki kirjoituksesi ja niistä aikanaan innostuneena lähdimme Amerikan road tripille ja sillä tiellä tavallaan olemme vieläkin. Lähdemme parin viikon päästä katsastamaan miltä se Alaska näyttää road-trippailijan silmin =)

    Ollaan varmaan samoihin aikoihin Amerikan villissä lännessä. Olisihan hienoa jos eksyttäisi vaikkapa päiväkaljalle samaan paikkaan!
    Profiilin takaa löytyy blogia tulevasta reissusta sitten parin viikon päästä =)

    VastaaPoista
  6. Hieno homma, jos olen pystynyt antamaan virikkeitä. Kävin heti lukemassa tuon ensimmäisen "roadtrippisi" ja mukava teksti ja hyvät kuvat toivat itsellekin taas mukavan kaipuun lännen teille.
    Olisi mahtavaa, jos osuisimme samoille seuduille vaikka päiväkaljan merkeissä. Seuraan ilman muuta Alaskan reissuanne ja yhteyttähän voidaan pitää esim. blogin kautta tai sähköpostilla. Minun sähköpostini löytyy blogisivulta ja Skypekin pelaa omalla nimelläni yhteen kirjoitettuna.

    VastaaPoista